Sommer Styles

Opskrift: Lækreste jordbærtærte

img_6414 img_6415 img_6417


Jeg har ikke lige haft mulighed for at få skrevet opskriften her inde før nu, men bedre sent end aldrig! Jeg beklager, men jeg har to børn jeg skal tage mig af, og som om DET ikke er nok så tæller manden altså som nr 3 selvom han skulle forstille at hjælpe mig og gøre det hele nemmere for mig! 😅😅  Nå, men I får hermed en lækker opskrift på en jordbærtærte som jeg har brugt i snart 4 år i træk! Hver sommer har jeg lavet den her tærte som mig og min mand har nydt hver aften med en kop kaffe EFTER KL 20.00 haha, når børnene er lagt i seng! For vi spiser ikke kage eller noget med sukker før lørdag… Eller?

Mørdej:
150 g hvedemel
100g smør
50 g sukker
1 æg

Fyld:
100g smør
100g sukker
100g Ren rå marcipan
1 æg

Pynt:
Mørk Chokolade
500g Friske jordbær

Cremen:
2.5 dl sødmælk
1 brev Kagecreme
2,5 dl piskefløde
500g Friske jordbær

Æld mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

Fyld: Rør smør og sukker sammen tilsæt revet marcipan og et sammenpisket æg.

Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter, læg fyldet på og bag den ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Pynt: Afkøl kagen pg pensel den med smeltet chokolade.

Creme: Rør mælk og kagecremen sammen, stil det koldt i køleskabet til det er blevet tykt. Vend derefter flødeskummet i cremen og fordel det på tærten. Pynt derefter med jordbær.

Velbekomme! – skulle der være spørgsmål stil dem hellere end gerne så svare jeg så hurtigt jeg kan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer Styles