Rhodos VLOG

Opskrift: Grøntsagspasta af squash

Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff.dk, indeholder reklame-links


img_5501 img_5502 img_5503 img_5504


Jeg har været så heldig at få lov til at teste den her sjove maskine, som laver grøntsagsspaghetti! Link her! Og jeg må indrømme, at den er fantastisk. Nu kan jeg endelig droppe pastaen og skifte det ud med et sundere alternativ, nemlig grøntsager. Endnu bedre er, at min datter Medina tror det er grønt pasta, så det vil sige jeg nu kan få hende til at spise grøntsager! Jeg tror mange forældre ville ønske deres børn ville spise bare en smule mere grøntsager, end hvad de gør, og jeg tænker faktisk, at det er en meget god mulighed for at gøre det hele meget mere sjovt og spændende for dem at spise. Det smager virkelig godt! Herunder finder I en opskrift på en lille ret som Elisabeth og jeg fik bikset sammen, da vi skulle teste den. Det blev en succes!

Du skal bruge:
2 squash
en bakke champion
Piskefløde (den mængde du synes er passende)
Salt (-//-)

Fremgangsmåde:
Skræl squashen og kør den igennem maskinen som I ser på billedet ovenover. Kog det derefter i 5 minutter. Mens det koger, kan dy skøre champignonerne i små stykker alt efter hvor store og små man vil have dem. Steg dem derefter på en pande med lidt oile, og tilsæt lidt salt og piskefløde, og til sidst det kogte squash. Lad det stege på panden i nogle minutter (ca. 5) Så er det klar til servering!

Velbekomme! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rhodos VLOG