Cuffed Denim Jacket

Nyt i Aalborg: Dinnerlust


Dinnerlust i Aalborg er et nyt mad-fælleskab, hvor du kan finde alt hvad der er værd at vide om Aalborgs spisesteder. For eksempel er det vildt dejligt for mig som spiser vegansk. Jeg kan nemlig gå ind og kigge menukortet for de forskellige steder. Og på den måde sikre mig, at der er veganske muligheder. Jeg har ofte prøvet at gå forgæves, hvor jeg har måtte nøjes med noget forholdsvis ‘kedeligt’, da jeg ikke vil besvære mine veninder/kæreste mm. med at skulle finde et nyt sted.

Derfor vil jeg fremover helt sikkert benytte mig af Dinnerlust næste gang jeg skal ud og spise. Man kan jo også holde øje med, om der er nogle gode tilbud, således kan man jo tilmed spare lidt penge. Jeg synes Dinnerlust er genialt, én side hvor alt info man skal vide om Aalborgs spisesteder er samlet. På den måde skal man ikke browse frem og tilbage. Plus, man kan opdage nye skønne spisesteder – jeg har i hvert fald ofte en tendens til altid at tage det samme.

I går var jeg på Good Life Society med min mor som også spiser vegansk. Og selvom maden vi fik var rigtig lækker, så var det nok nærmere en snack. Så til jer som spiser vegansk, så kan jeg ikke anbefale Good Life Society. Men ellers har de et rigtig fint og lækkert udvalg af kage, boller, kaffe, diverse drikkevarer og sandwichs.

Læs mere om Dinnerlust på www.dinnerlust.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cuffed Denim Jacket