Copenhagen Diary

Nem og lækker opskrift på marcipan-kanelsnegle

img_3570

Jeg er simpelthen nød til at dele denne opskrift på de mest lækre, bløde og snaskede kanelsnegle ever! De smager så fantastisk at man helt hundrede procent vil lave en ny portion så snart de første er færdige! Jeg har en anden opskrift på kanelsnegle som jeg har brugt i nogle år, og jeg må indrømme at der tit er nogle stykker tilbage, men med den her opskrift så ryger de altså 20 stk på 30-40 min! Så jeg kan klart anbefale man bruger denne opskrift. Det lækre ved denne opskrift er, at der er marcipan indeni! Man kan også godt undvære marcipan de er lige så lækre.

INGREDIENSER:

DEJEN:

1 pakke gær

150 g smør
2 dl mælk
2 æg
1 tsk kardemomme
2 spsk. rørsukker
1 tsk. salt
8 dl hvedemel Ca.

FYLDET:
200 g stuetempereret smør
1½ dl rørsukker
2½ spsk. stødt kanel
100 g revet marcipan

 

TILBREDNINGEN:

Dejen;
Smelt smørret og tilsæt mælken og lad det køle af til det er lillefingervarmt. Smuldre derefter gæret i mælkeblandingen, tilsæt derefter sukker, kardemomme, salt, æg og melet lidt efter lidt mens man rører rundt. Lad dejen hvile i skålen i 30 min.

Fyldet:
Kommer smør, kanel og sukker i en skål også rører massen godt sammen.
Find en bradepande på 30×50 cm kom bagepapir på. Når dejen har hvilet i 30 minutter ruller man den ud så stor som den nu kan, kommer fyldet på evt kommer revet marcipan på og ruller den sammen fra den lange led. Skær dem ud på ca. 2 cm tykke eller tæl til der er 19-20 stk. Tryk lidt på kanelsnelene så de flader lidt ud. Lad dem nu hæve igen i 15-20 min, mens tænder du ovnen på 225. IKKE VARM LUFT! – Så bliver de tørre kanelsnegle. Når ovnen er varm og kanelsneglene har hævet skal de pensles, enten med æg eller mælk. Bages midt i ovnen i 12-15 min. Til de er lidt gyldne.

Jeg håber i kan lide opskriften – velbekomme!

   

2 kommentarer

  • Blev nødt til at afbryde min kæreste i hans arbejde og fortælle ham om den her opskrift, haha 😀 for det lyder virkelig lækkert!! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lena

      Hahahaha ej hvor godt 🙈 Fik i lavet dem så? De smager simpelthen så godt med marcipan i! 😋😋

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Diary