Få 2 goodieboxe for 1 pris!

My week in pictures #8

img_0023 img_0158 img_0189 img_0314 img_0323 img_0400 img_0401


Efter nogle dages stilhed her på bloggen er det tid til “ugen i billeder”. Jeg har nydt at holde påskeferie, og jeg føler mig slet slet ikke klar til hverdagen allerede i morgen igen!

Dagen i går blev tilbragt med påskefrokost, og senere med Sofie og Mille, Mille var endelig hjemme i Aalborg, vi havde ikke set hende i et fire måneder, så det var også på tide 😅 Heldigvis kommer hun allerede hjem igen til karneval, så der går ikke mere end en måned før vi får hende at se igen ❤

I fredags holdt jeg min lille fødselsdag, og det var en rigtig god aften, resten af weekenden er blevet brugt på afslapning og masser af mad og slik. Jeg kunne ærligt talt godt bruge lidt mere ferie, og lidt bedre vejr, påskevejret har I hvert fald ikke været noget at prale af.. lige nu drømmer jeg bare om at tage det næste fly til LA, Indio direkte til Coachella!!!! det må blive næste år… 😩

Nu skal jeg bare i gang med at forberede mig mentalt på skole i morgen, og så skal jeg lige et smut forbi Lena ❤ vi er nemlig i gang med at teste en rigtig lækker tandpasta som hun også lige skal i gang med – jeg glæder mig allerede til at fortælle jer om den, den er virkelig god!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 2 goodieboxe for 1 pris!