Hudplejefavoritter

My week in pictures #7

img_7729 img_7922 img_7931 img_8228 img_8744 img_8244


Nu er det vist en måned siden jeg sidst lavede et af disse indlæg.. Det plejer ellers at være en ugentlig ting, men der har bare været SÅ mange andre ting, som der skulle skrives om. Men nu kommer den altså igen!

Denne uge har været dejlig, jeg har haft fødselsdag i tirsdags, og i går var vejret helt fuldstændig fantastisk, så jeg har fået lavet en helt masse ovre i kolonihaven – det var faktisk meningen vi ville flytte ind i denne uge, meeen så sprang et vandrør, juhuuuu, det er bare typisk. Så nu må vi lige vente på, at det kan blive fikset, altså. Jeg kan snart ikke vente længere!

I mandags modtog jeg nogle rigtig lækre produkter som Mildh Press sendte mig, og jeg er allerede blevet helt vildt glad for nogle af dem, blandt andet de lækre ting fra XELLENCE, jeg skrev faktisk lidt om dem i går her. Resten har jeg ikke fået prøvet endnu, men det får jeg tid til i løbet af ugen!

Faktisk har sidste uge (pånær tirsdag) bare været meget hverdagsagtigt, der er ikke sket så meget spændende, og weekenden har bare været helt stille og roligt, men det er også dejligt bare at få slappet af.

I morgen skal jeg ind og have plader til min nye gule bil, og så kan jeg endelig snart få den indviet – jeg glæder mig! Torsdag skal Lena og jeg en tur til Århus til et event, og ellers er der heller ikke det vilde planlagt for resten af ugen. Derudover er vi så småt ved at planlægge næste tur til København, det er alligevel ved at være 2 måneder siden vi var der sidst, så det er vist snart på tide igen – vi venter bare lige på lidt bedre vejr!

Lige nu sidder jeg med min nevø og spiller computerspil inde på Gratisspil, jeg synes det er så sjovt, at alle de gamle spil stadig er derinde, og hjemmesiden er stadig den samme som den var for 13-14 år siden – jeg husker især Bubble Struggle 😀

Det var alt for nu, I må have en fortsat dejlig mandag aften ❤ og til info kan jeg fortælle, at der på fredag kommer en konkurrence på bloggen, så hold øje på Facebook og Instagram!

@lenashabani & @elisabethjasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejefavoritter