Jane Kønig Dinner

My week in pictures #6

img_4369 img_4372 img_4373 img_4667 img_4759 img_4761


Vinterferien er ved at være ved vejs ende, øv øv. Men jeg har nydt at sove længe, haft tid til at se alle veninderne, få gjort ordentligt rent i kolonihavehuset, og bare tage tingene lidt mere med ro, der er bare så meget run på i hverdagene, så det er rart at tage sig god tid til de ting, som man normalt plejer at stresse sig igennem. Resten af min søndag i dag skal jeg bruge på at slappe af, skrive ansøgning, lave mad og bare hygge med en god film tror jeg, og så starter hverdagen i morgen, og jeg er bare slet ikke forberedt haha, men det bliver jeg forhåbentligt.

Forsat god søndag/sidste dag af vinterferien!

PS. Hvis du keder dig i dag, så tjek ud hvordan du laver den lækreste veganske chokolademousse lige her, som jeg skal til at spise lige om lidt, namnam!

Af Elisabeth Jasmin 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig Dinner