I wish for...

My week in pictures #5

img_3885 img_3985 img_3988


Endnu en uge er gået, og vi kommer tættere og tættere på foråret! Selvom der godt nok er koldt for tiden, puha, jeg er ikke meget for kulden!

Weekenden er blevet brugt på at male i huset, jeg måtte desværre springe over Jane Kønigs valentinesfest, øv øv. Men til gengæld er vi næsten færdige med huset, der mangler bare en ordentlig omgang oprydning/rengøring og tømning af huset, så vi kan få vores egne ting derind, og så ellers varmepumpe som det sidste. I går aftes var Nderim og jeg lige en tur i biografen og se triple X, (jeg ville helst se 50 shades, eller “rings”) meeen det fik jeg ikke lov til hahaha! Nu sidder jeg og overvejer om jeg skal gå over i huset igen og fortsætte oprydningen, eller om jeg bare skal slappe af for nu…. tror jeg går derover i en times tid mere, og så skal jeg slappe af 😅

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish for...