FØDSELSDAG !! 26 år

My week in pictures #4

Ikke fordi jeg har så mange billeder fra lige præcis denne uge, jeg har faktisk ikke rigtigt nogle, så dette er mere en lille update!

Denne weekend, plus halvdelen af ugen har jeg brugt på at: LIGGE I MIN SENG.

Siden onsdag har jeg ligget syg med feber og influenza, og det har virkelig været en slem omgang.. Jeg plejer aldrig at være syg, det er meget sjældent. Men i løbet af det sidste halve år, der har jeg været syg rigtig mange gange, ved ikke hvorfor, men det har været så slemt hver gang, at jeg ikke har kunne lave andet end at ligge og kigge lige ud i luften, fordi min krop har været så øm. Min mor sagde til mig, at jeg måske skulle til at spise anderledes, og det er altså ikke fordi jeg spiser sindssygt usundt (længere) men hun sagde, at jeg måske skal til at spise mere rå mad. Jeg vil prøve at tænke over det, for jeg har været så syg, at det har været direkte uudholdeligt og ulideligt, jeg er først nu begyndt at få det bedre, og jeg er stadig meget slap, og kan stadig kun kigge lige ud, og hoster så det gør av! I dag har jeg dog kun spist Cocopops med mælk, men det er vel bedre end ingenting hahahah, for de andre 3 dage har jeg intet spist overhovedet. Jeg krydser fingre for, at jeg er rask til i morgen! Hvis nogle af jer har nogle gode råd til hvordan man holder influenza, feber og sygdom generelt på lang afstand, så kom endelig med gode råd, jeg er desperat efter det!

Nu vil jeg fortsætte med at spise Cocopops og se Årgang 0, og så håber jeg lidt på, at jeg får energi nok til senere, at kunne bevæge mig over i Kvickly for at hente den pakke som har ventet på mig i 3 dage nu 😀

PS. Jeg har lige spildt mine Cocopops ud over hele sengen, ORK.

img_3691

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG !! 26 år