Raw Snickerskage

Kære mor

img_2549 img_2550 img_2551 img_2552 img_2555img_2564


Jeg har ærligt talt aldrig gået meget op i det her med mors dag… eller, da jeg var lille plejede min veninde og jeg at gå hen i Super Best med en 20’er hver i hånden, og købe en blomst til vores mødre. Men de sidste mange år har jeg ikke gjort så meget ud af det. Mors dag er en fantastisk måde at fejre vores mødre på, at ære og takke dem for alt det de har gjort for os. Man synes jo altid, at ens egen mor er den bedste mor i hele verden – og det vil jeg for altid synes. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse når jeg siger, at dette lille indlæg er tilegnet min dejlige mor.

Jeg har altid kun haft en forælder, og det samme med min bror – og jeg har ALDRIG nogensinde i mit liv manglet noget som helst, når jeg tænker tilbage på min barndom er det kun smil og kærlighed der kommer frem i mig. Af hjertet tak til min mor, fordi hun har givet mig så meget!

Jeg ved ikke om dette er en generel “mor-ting” det der med altid at have en tendens til at tro, at alt der gået galt på børnenes vej, er mødrenes skyld. Det er jeg altså lige nødt til at fastslå en gang for alle for min mor, at det er det ikke! Husk det nu! Min mor har sørget for min bror og mig hele vores liv, og jeg ved jeg taler på begges vores vegne når jeg siger, at vi vil bruge resten af vores på at give det hele, og meget mere igen!

Min mor har lagt grundstenene for hvem jeg er i dag. Hun har lært mig næsten alt jeg ved. Men nu er jeg selv voksen, og er mit eget individ, så jeg ved også, at der er nogle ting som hun kan lære fra mig.

Kære mor, jeg ved godt, at du er typen som gerne vil, og kan klare alt helt selv – endda til perfektion. Du er der altid for andre, du påtager dig så meget ansvar, men du har svært ved at spørge om hjælp, når du selv har brug for det. Du skal bare vide, at du ikke skal være perfekt, det perfekte er uopnåeligt, og det er et underligt ord som slet ikke bør eksistere. Det er naturligt, at man ikke kan klare alt alene. Det er okay at spørge om hjælp, og okay nogle gange at være afhængig af andre – det er derfor vi har mennesker omkring os, så vi kan supplere, støtte og hjælpe hinanden.

Tak fordi du ALTID har støttet mig i alt – også selvom du til tider ikke har været enig i de valg jeg har taget – eller de holdninger jeg har haft.

Jeg ELSKER dig ❤

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw Snickerskage