Full make-up look

Mine tre yndlingslæbestifter! 💄

Hej piger (og drenge.. Hvis der nu skulle være nogle af jer også!)

Jeg har tre læbestifter, som jeg er rigtig glad for, og som jeg bruger rigtig meget! Jeg vil helt vildt gerne vise den frem, og linker til dem nederst i indlægget! Læs med!

image

Farve: 216 “victoriana” Matte lip color

image

Farve: 212 “Lenox Lounge” Matte lip color. Den ser lysere ud på billedet end den egentligt er.

image

“212 Lenox Lounge” og “216 Victoriana”

image

…. Der er også tid til at fjolle lidt 😀

Farve: 003 "cream chestnut"

Farve: 003 “cream chestnut” Cream lip color

image  image image image image


Læbestifterne er fra H&M’s forholdsvis nye beaty-kollektion, og er positivt overrasket over den. Priserne er SU-venlige (79,95,-pr. stk) og produkterne er i god kvalitet – ydermere er de parfume – og parabenefri, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Læbestifterne holder rigtig længe, og de er hverken klistrede eller ubehagelige at have på, man kan med fordel også blande farverne, det har jeg nemlig gjort på billede nummer 3 oppe fra – jeg har først påført den røde (Lenox Lounge) og toppet den med den lilla (Victoriana), da jeg ønskede en mere dyb rød farve, end hvad den røde gav alene.

Jeg kan varmt anbefale deres produkter, og har også flere gode ting derfra, som jeg gerne skriver indlæg om!


Links til læbestifterne!

216 “Victoriana”

003 “Cream Chestnut”

212 “Lenox Lounge”

 

Lena Shabani

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Full make-up look