GÆT KØNNET UDFRA BILLEDET!

Mine tanker/bekymringer om 2. barn

Jeg ligger i min seng, og tænker nogle ting igennem som vi kvinder ofte gør når vi ligger i sengen, mens vi kigger på vores barn/børn når de ligger hos os…

Jeg kom i tanke om, hvordan Medina lige skal kunne håndtere det, at skulle dele sine forældre med en ny lille en, bare sådan ud af det blå når han nu melder sin ankomst. For det første vil der på det tidspunkt være gået 2,5 måned fra hun så sin far sidst.. Så skal hun pludselig dele sin far med en anden, også er alt opmærksomheden ikke kun på hende, men på ham også!……. Allerede nu spørger hun om baby skal sove med os i sengen, for hun ved godt, at hun skal ind på hendes eget værelse når far er tilbage.. Jeg tænker lidt, at jeg vil lade babyen sove i sin tremmeseng inde hos hende, indtil hun er faldet i søvn, og så tage ham ind til os om natten, når nu han skal ammes. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg vil gribe det an endnu, men det kommer jo til den tid.. Tilbage til Medina, jeg tænkte lidt på en gave til hende når hun blev storesøster, hun mangler dog ikke rigtig noget, men jeg fik lige en ide inde fra gruppen “for dem der har termin i december”  hendes far og jeg kunne jo tage hende med ind i Build a bear uden babyen, og så sørge for, at have en dag kun for hende – hun har nemlig haft det svært ved, at skulle dele sin onkel her i weekenden, vi var til navngivningsfest i lørdags for min nevø, og Medinas onkel (Nderim) holdt hun ekstra meget øje med, generelt har hun holdt nøje øje med ham, da min nevø kom til verden, for pludselig var der en ny baby i familien, og det kunne hun ikke rigtigt håndtere, hvilket har resulteret i, at hun blev meget pylret, og ville ikke rigtigt snakke med mig om det, når jeg spurgte ind til det… Jeg fik så at vide af pædagogen i børnehaven, at Medina havde snakket med hende om, at der var kommet en baby til i familien. Plus, det var den tid, hvor jeg fandt ud af, at jeg var gravid (mola-graviditet), så pludselig var der to ting, men pædagogen sagde, at Medina havde fortalt hende, at jeg var gravid, og at hun glædede sig utrolig meget. Mod alle forventninger viste den første scanning, at der intet foster var udviklet, og der blev hun jo totalt knust, og græd uafbrudt, så det viste sig jo, at hun trods alt virkelig så frem til at blive storesøster!

Men ja, jeg tænker meget på hvordan vi kan gøre det nemmere for hende, så hun kan håndtere det hele godt og stressfrit. Jeg fik faktisk et skide godt råd fra en ældre dame her hvor vi bor – det var, at når vi fik gæster når baby kom, så skulle jeg bede mine gæster om at give Medina opmærksomheden først, også babyen til sidst. Det jo er hende der skal til at finde ud af, hvordan man lige deler opmærksomheden hjemme hos mor og far når gæsterne kommer.. Jeg har allerede nu fortalt min familie at de (fleste da) skal sige hej kys og kramme hende først, også babyen til sidst – men lad os nu se hvordan det kommer til at gå!

Lena Shabani

14445448_10154568736562138_961882196_n14445717_10154568736557138_840428997_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÆT KØNNET UDFRA BILLEDET!