Nem og hurtig avokado/laksealat

Mine 8 bedste tips til sundere hår!

Hej alle sammen!

De fleste har nok prøvet, at have det der nedslidte, spaltede, tørre og/eller post-hårfarvning-slitage.. Det kan tage lang tid for håret, at regenerere sig selv, flere år faktisk. Men der er heldigvis nogle ting man kan gøre, for at forbedre hårets kvalitet. Her er 8 af mine egne tips, som jeg har benyttet mig af de sidste 4 år.


 • Jeg ved godt, at mange siger det er vigtigt, at klippe sit hår hver tredje måned, eller sådan noget, og det virker sikkert meget godt for nogle, men jeg har haft bedre erfaring med blot, at overdynge mit hår med gode plejeprodukter, masser af olie mm., og så klipper jeg en halv eller hel centimenter af, når jeg kan se, at det er blevet grimt i spidserne, og der kan sagtens gå et halvt år mellem, såvel som der kan gå en måned.
 • Sundt hår kommer ikke kun “udefra”.. Man skal altså også huske, at det man indtager har noget at sige i forhold til hårets kvalitet og udseende, spis sundt og varieret, nemmere er det ikke. Derudover kan man eventuelt tage nogle silica-piller, som hjælper til at opretholde hår, hud og negle. De kan købes overalt, Matas, Føtex, Netto osv.
 • Brug en god hårolie!!!!!!! Jeg kan ikke leve uden en hårolie, måske er det også fordi mit hår er krøllet, og mere tilbøjeligt til at kruse end fladt hår er.. Men med lidt olie i spidserne, så plejer man det ikke kun, håret vil også fremstå sundere og lækrere.
 • Husk aldrig at gnubbe dit hår voldsomt med håndklæddet efter hårvask, dup/klem det i stedet for let, så sparer du håret for en masse unødig slitage
 • Husk aldrig at rede dit hår når det er vådt, der er håret nemlig ekstra skrøbeligt, og knækker derfor nemmere. Vent til det er tørt!
 • Gode hårplejeprodukter! Det kan virkelig godt betale sig, at bruge nogle ordentlige hårplejeprodukter, jeg kan personligt ikke leve uden en god hårkur.. Og selvom jeg bruger kokosolie som “hårkur” så er det også vigtig med en “in the shower” hårkur, jeg anbefaler en fra Lee Stafford, jeg har aldrig nogensinde prøvet nogen bedre hårkur end denne! Link her!
 • Efter hver hårvask, så skyl hele håret igennem med iskold vand, det lukker nemlig hårsækkene, og hjælper med at opretholde glans/shine, husk bare generelt ikke at vaske håret i for varmt vand.
 • Husk at brug varmebeskyttende produkter i håret inden heat-stylig! Og meget vigtigt, husk aldrig at putte hårolie i dit hår, for derefter at glatte/krølle det, så opvarmer man nemlig olien, og dermed overopheder håret, og så kan man gå ind og “brænde” håret, og derfor påføre det endnu mere slitage end man ellers gør ved glatning/krølning alene!

  Jeg håber I kunne bruge bare lidt af de her gode råd til noget, måske var der noget I ikke plejer at gøre, men som er værd at give et forsøg? 🙂

  Elisabeth JG.

   

  Skærmbillede 2016-05-21 kl. 14.43.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og hurtig avokado/laksealat