31 spørgsmål med Lena Shabani

Min yndlings smoothie-bowl


Hermed opskriften på verdens mest simple veganske smoothie-bowl!

Du skal kun bruge:
2 små bananer
4-5 friske dadler (husk at fjerne stenen)
2-3 frosne klumper spinat
2 dl. valgfri plantemælk
valgfrit: 1 tsk macapuver
valgfrit: 1/2 til 1 tsk spirulinapulver

Det hele smides i blenderen og blendes, derefter hældes de i skåle, og kan evt. pyntes med lidt lækkert topping. Jeg plejede at spise den her næsten hver morgen, lige indtil min blender brændte sammen haha. Nu har jeg været så heldig at låne Lenas så jeg kunne lave den igen. Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31 spørgsmål med Lena Shabani