JULEHYGGE

Min mand er kommet hjem!

Af Lena Shabani

img_0035 img_0036 img_0037 img_0038 img_0039

Så er der gået godt 4 dage siden min mand kom hjem, og vi har haft hele weekenden med ham! Men jeg må godt nok indrømme jeg ikke har fået opmærksomhed fra ham endnu haha, han har udelukkende brugt alt sin tid på Medina, også fordi hun virkelig har set frem til den her weekend med ham!
Medina har været meget spændt på det hele, hun havde i fredags ikke havde snakket om andet end hendes far kom kl. 20! Hun spurgte mig endda også, om jeg havde tænkt mig at lave hans “yndlingsdessert” det er en Albansk traditionel dessert, som minder lidt om risengrød faktisk bare ikke så tykt! Hun ville simpelthen bare have, at hendes far skulle have den dessert, og eftersom han faktisk spurgte efter den, så fik jeg den også lavet!

Når jeg taler til Medina så kigger hun ikke engang på mig, altså sådan virkelig agtigt, du eksisterer ikke lige nu for mig -.- haha hun er lige så optaget af sin far, som han er af hende! Jeg sidder bare ude på sidelinjen og kigger på haha! Ej vi havde lige en smule tid i går aftes med mine forældre for vi drak tyrkisk te, og spillede lidt uno, men det er bare godt at have ham herhjemme igen! Medina kræver slet ikke så meget opmærksomhed fra mig faktisk, så er det kun om morgenen inden hun skal i børnehave hvor det lige er mig hun leder efter, ellers ikke..

Han er utrolig glad for at være hjemme igen, og vi håber lidt på der sker noget med hensyn til vores familiesammenføring!
Jeg er virkelig glad for han er her og at han også kan være med til fødslen! Efter onsdag må baby faktisk gerne melde sin ankomst for jeg kan ikke mere!!! Haha krydser fingre for han kommer derefter, når jeg er hjemme fra KBH!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEHYGGE