Vinterboost!

Maven i uge 33

Af Lena Shabani

img_9721 img_9724 img_9727


I dag besluttede vi os for at få taget nogle billeder så jeg altså har maven at kigge tilbage på. Jeg er nu i uge 33, og synes maven er blevet så fin og rund! Jeg nærmer mig stille og roligt termin, og graviditeten går okay godt, men i forhold til min forrige graviditet med min datter, så er det altså noget hårdere. Jeg har ondt i lænden, og kan ikke gå for længe unden at skulle stoppe op og holde pauser. Dog har jeg denne gang kun taget 11 kilo på, hvorimod jeg med Medina tog 28 kilo på, så det er noget af en forskel.

img_9719 img_9720

Det er jo også noget hårdere når jeg er alene med Medina hun kræver jo min opmærksomhed ti gange mere end da hendes far var her. Jeg har feks meget svært ved at bade hende fordi hun jo er så lille, og det kræver jeg skal være foroverbukket og det kan jeg simpelthen ikke. Men hendes far kommer jo her D. 25 november så kan han tage over og hjælpe til, så jeg kan få slappet mere af. Heldigvis har jeg slet ikke vand i hænder og fødder, så ville det hele være endnu mere belastende for mig.. heldigvis er hun stor nok til at tage tøj på, for jeg kan knap nok tage mine egne sokker af haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterboost!