Nemt og lækkert grahamsbrød

Make-up Tutorial “Blue Glitter Eyes”


f9723d02-55f0-44d5-923b-1402c1c52d0a f7cbf8f6-1889-433b-9881-0d711242ba08bdd11285-0fe5-45bd-8b60-5133b6e7b4c4925a9170-a69f-4477-a024-c30fb13c2b71


Lige nu kan i inde på vores youtubekanal Nowinspiration finde en video, hvori i kan se hvordan jeg laver det her look step by step. I er meget mere end velkommen til at efterlade en kommentar derinde eller herinde, hvis i skulle have nogen spørgsmål om mit makeup, eller andet.. Jeg ved nogen er interesseret i at vide hvilken eyeliner jeg præcis bruger og hvor den kan købes .. Men som vist på det sidste billede er det altså en blød ‘pensel’ agtig den er ikke hård så man kan let lave en fejl .. jeg har brugt den i mere end 8 år så jeg er vant til den nu, men hør intet er nemt siger man ikke ”øvelse gør mester :D”  så prøv dig frem! Det er slet ikke så svært, mit råd er at have nogle vatpinde ved sig går det galt så er det så nemt at fjerne det uden at det efterlader skygge/farve. Det er vigtigt man ikke bruger en vandtæt en når man er nybegynder, da den er svær at rette i, og vil typisk efterlade skygge hvis man forsøger at fjerne det. Den her hedder Golden Rose og er egentlig et tyrkisk mærke som jeg bruger, købt i Kosovo men som selvfølgelig kan købes i Tyrkiet også. Jeg har fundet ud af at der er åbnet en Golden Rose butik i København, på Over Bølgen 2A Greve, Roskilde. Det makeup er VIRKELIG godt! Næste gang jeg er i københavn skal jeg helt sikkert et smut forbi. Det er ikke et dyrt mærke, priserne hos Golden Rose minder meget om priserne der er i Normal, og det er jo ikke galt!

Deres lipliner, læbestifter, mascara og eyeliner er guld værd seriøst! Så bor i allerede i københavn eller skal en tur derhen så synes jeg bestemt i skal smutte forbi Golden Rose.

Jeg håber I kan lide videoen, skulle der være spørgsmål så skriver i bare enten under videoen eller her. I kan også finde andre makeup videoer der inde, og der vil komme mange flere, da jeg virkelig elsker at eksperimentere med makeup. I skal huske jeg på ingen måde er professionel, jeg er blot en makeupelsker der prøver mig frem med forskellige ting, så se med her!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt og lækkert grahamsbrød