My week in pictures #2

Månedlig selvforkælelse!

skaermbillede-2016-12-20-kl-14-23-24


Jeg kender den aller bedste måde, hvorpå du kan forkæle dig selv én gang om måneden, for kun 159,- inkl. fragt! Det er nemlig ved at bestille en Goodiebox hjem, man får nemlig en hel kasse med hudpleje – og makeupprodukter leveret direkte til døren, og så kommer den ovenikøbet i en lækker kasse! Og man er altid garanteret, at det som man får i kassen, har væsentligt større værdi end de 159,- som man jo giver inklusive fragt og håndtering af pakken. På hjemmesiden kan man læse meget mere, og også se hvad der har været i de tidligere bokse, for nogenlunde at få en ide af hvad man kan forvente!

HVIS I nu kunne tænke jer sådan en lækker boks her, så kan I faktisk få 15% rabat på den første boks, hvis I bestiller den mellem i dag d. 20 december, og frem til d. 16. januar. I skal blot bruge koden MINDECBOX. Jeg skal helt sikkert have bestilt en hjem, jeg har SÅ længe gerne ville abonnere på det, så nu hvor der er en rabatkode på det, så er det da tid!

I kan læse meget mere herinde på Goodiebox.dk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures #2