Marts Goodiebox - Danish Beauty Award

Vintage Louis Vuitton “Trocadéro”

Louis Vuitton Trocadéro Louis Vuitton Trocadéro Louis Vuitton Trocadéro


Jeg har i rigtig lang tid ledt efter en fed cross-body taske. Jeg går altid rundt med min Balenciaga City, og den er ofte for stor at have med. Især hvis bare man skal have mobil og pung med sig. Jeg har så længe været forelskede i Louis Vuittons gamle model “Trocadero” jeg har altid synes den har et virkelig fedt look.

Jeg havde kigget efter den, eller en lignende model på Trendsales utallige gange, men uden held. Den er åbenbart ikke så nem at få fat på. Jeg kom så senere i tanke om siden Vestiaire Collective. Og da jeg så gik ind på siden, og søgte på “Trocadero”, så poppede der 4 forskellige annoncer op! Jeg købte med det samme den første og den bedste. Jeg modtog den i fredags, og er SÅ glad for den allerede. Størrelsen er perfekt. Jeg kan endda have mit kamera deri, yay!

Det som jeg elsker ved tasken er, at den er brugt. Det kan især ses idet den er meget patineret i stroppen (uden at den ser slidt ud). Jeg kan godt lide, at den har historie på bagen – og jeg tænker tit over, hvor mange mennesker der har ejet den før mig, og hvem de var. Derudover er jeg fan af, at man køber brugte ting, og dermed hopper med genbrugsbølgen.

Bukserne er fra Nelly, og kan købes her. Denimjakken er fra Bershka, og min turtleneck er fra Gina Tricot (købt for to år siden).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts Goodiebox - Danish Beauty Award