Banana Bliss Balls With Choc Chips

Nemt og lækkert grahamsbrød


b5b3336c-c01d-486e-877d-e39fe96c7692


Eftersom der er en del der har stemt JA på min instagram til en opskrift på to stk. grahamsbrød, så har jeg formået at skrive en ret kort opskrift, så den er nem og lige til at gå til, skulle der være noget så skriv endelig, jeg ser det med det samme, og svarer med det samme! Jeg ved, at det for nogen kan være ret “skræmmende” at skulle bage et helt brød, det var det i hvert fald for mig, men så længe man holder sig til opskriften, så er der intet der kan gå galt!

Ingredienser:
50 gram gær
7 dl. lunket vand
500 gram grahamsmel
500 gram hvedemel
50 gram smagsneutral olie
2 tsk. salt

Fremgangsmåde:
Opløs gæren i lunket vand, tilsæt derefter alle ingredienserne undtaget 50 g hvedemel. Ælt dejen i mindst 5 minutter, og tilsæt resten af hvedemelet efter behov. Lad dejen hæve i 30 minutter. Slå derefter luften ud af dejen, og form to brød, og læg dem i hver sin bradepande. Lad brødene efterhæve i 30 minutter tildækket i stuetemperatur. Rids brødene og pensel dem med vand. Bag dem på midterste rille 30 minutter på 220 grader.

Velbekomme 💋

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana Bliss Balls With Choc Chips