Raw Chocolate bliss balls

Update – familiesammenføring, indbrud og nytår

0ff87628-2cb9-42f5-aeb3-cd0022995b521ee0d85c-0205-4011-ba71-6a612815a8bc


Hermed en opdatering på vores familiesammenføring.

Status?

 Nu tænker jeg, at folk helt sikkert gerne vil høre noget om vores familiesammenføring, men der er intet nyt der. Ikke andet end at jeg her den 31. januar opfylder alle krav, medmindre de når at ændre reglerne igen, og fucke det hele op for os. Vi fik jo sendt den klage ind i sommers, og der er intet nyt fra dem endnu, nu skal vi til at søge igen her i løbet den her uge inden d. 31. så når de forhåbenligt heller ikke at skifte nogen regler. Først skal vi have trukket klagen tilbage, ellers vil de jo ikke tage i mod vores ansøgning, men jeg skal love jer for, at alt den stress der følger med i alt det her, den er allerede begyndt at vende tilbage igen

Vi bliver så let irriteret på hinanden. Jeg forstår selvfølgelig godt hvorfor han stresser, det er jo ham der er væk fra hans børn. Jeg ville jo selv hellere vælge at have det hårdt med to børn end at være væk fra dem. Men det er jo ikke fordi det er nemt for mig overhovedet. For hvis han bliver sendt hjem igen, så vil jeg altså stå tilbage med to børn der skal afleveres, plus så skal jeg enten i aktivering da jeg er på dagpenge, eller starte job. Så uanset hvad vil jeg have det skide hårdt. Men som jeg siger, så hellere hårdt end langt fra mine børn. Så jeg forstår jo godt, at han er stresset, og vil have det hele sendt ind hurtigt. Men forfanden det nytter ikke at stresse, for intet går hurtigere ved at stresse rundt og være sure på hinanden.

Det værste er, at vi er bevidste begge to om det, og vi forsøger jo også ikke at lade os påvirke af det, men det er fandeme svært når det har stået på i så mange år nu. Det er jo spild af vores tid ærligt vi kunne have nået længere med vores liv sammen, lige nu står vi fuldstændig stille!  Som jeg skrev i mit tidligere indlæg om den her sag, så påvirker det jo også vores forhold med alt det stress der følger med i alt det her. Men jeg er glad for vi begge er bevidste om problemet, og forsøger så godt som muligt ikke at lade os påvirke af det, men det sker hist og her. Det går væk igen så snart alt er sendt ind, men alligevel.

Indbrud?

Bare tanken om at skulle sove alene dræber mig. Mest fordi midt, at vi midt i vores renovering med nye altaner, fik vores nøgleboks stjålet. Det var lige udenfor min dør imens jeg ikke har været hjemme. Jeg har selvfølgelig fået skiftet låsen da tømrerne ikke havde taget den. To uger efter det, får jeg indbrud i min kælder hvor min mands cykel til en ret stor værdig blev stjålet. Så når jeg tænker over det, så må det jo have været en der har holdt øje med mig, for hvorfor kun MIN nøgleboks? Hvorfor ikke min under- eller overbos? Det er fandeme skræmmende, efter alt det her sov min far ved os i tre uger, indtil min mand kom hjem. I need a fucking roomie 😀 hahaha!

Udover alt det negative, så har vi altså også haft det hyggeligt sammen, alle sammen.. Tajfun kom jo d. 4. december, og så fejrede vi Emins første fødselsdag d. 23. december (imens Elisabeth var på ferie). D. 24. december kom min kusine, hendes mand og søn på besøg fra udlandet i godt 2 uger, så de var her også til at fejre nytår med os! Tiden flyver jo af sted altså, når alt er som det skal være!

Vores familiebillede kunne simpelthen ikke blive bedre, det tog en evighed at få taget et godt et. Alzen min bror er nok lidt utilfreds, men hellere en er utilfreds end flere, haha 😀

Andre indlæg i samme kategori her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw Chocolate bliss balls