Testing Elf Cosmetics

Kom med indenfor ♥️♥️♥️

Hej alle!

Her til aften har jeg lige skudt et par billeder herhjemme, jeg vil fremover beskæftige mig  meget mere med alt hvad der hedder indretning/interiør, samt vise en masse sjove tips og tricks til et hyggeligt, og stilfuldt hjem. Læs med nederst i indlægget!


Min entre, her ses mine ofte benyttede leca-blokke som en slags skohylde/bord

P1160292

P1160286 P1160289

Hjemmetegnede billeder i rammer fra IKEA

Billede af Sikker Aage Hansen


Jeg kan godt lide, at mit hjem er simpelt, og med rene linjer. Samtidigt skal det heller ikke blive for koldt, derfor kan jeg godt lide, at blande noget nyt med noget gammelt. Jeg bliver hurtigt træt af at se på de samme ting hele tiden, derfor flytter og rykker jeg ofte rundt på møblerne, samt udskifter vaser, lysestager og andet pynt. Jeg vil opdatere hver gang jeg har noget nyt at vise! 🙂 Jeg kunne godt tænke mig, at have flere planter herhjemme, og en ny sofa, og nyt sofabord, og spisebord, stole, lamper, gardiner, osv osv osv, men der er ikke råd til at udskifte det hele på en gang, så det må komme stille og roligt hen ad vejen 😀

Jeg håber I kunne lide, at se lidt billeder af indretningen herhjemme. There’s more to come!

Elisabeth JG.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testing Elf Cosmetics