Hvem er vi?

Kom med ind i: Mit soveværelse

Elisabeth; Kig med, og find ud af hvordan, og med hvilke nuancer jeg har indrettet mit soveværelse! Få eventuelt noget inspiration til dit eget! Læs med nederst på siden, for flere detaljer!

 

Sengelampe fra IKEA

Denne polerede granitplade har jeg fundet udenfor, og akrylboksene som står ovenpå er fra Søstrene Grene.

Tøjstativet er fra en tøjbutik

Jeg elsker lyse farver, men kan samtidigt godt lide, at bryde det med noget kontrast, dertil har jeg for eksempel valgt, at have gråt sengetøj (udover sengetæppet som er hvidt), og grå gardiner, jeg kan oplyse, at både mit sengetøj, og mine gardiner er fra IKEA!

Min seng er lidt speciel, jeg har nemlig ikke noget stel, det er kun selve madrassen jeg har, dog har jeg valgt at placere den ovenpå fire stk. Lecablokke, da jeg synes dette giver et rustikt og dominerende look til soveværelset.

Der er i alt tre vinduer i mit soveværelse, 2 små, og et rigtig stort et som sengen står placeret foran, det giver en masse lys i rummet, og det er helt vildt dejligt, jeg elsker lyse rum, og ville ønske lyset var ligeså godt i alle de andre rum.

Jeg håber I kunne lide at se hvordan mit soveværelse ser ud, jeg kommer helt sikkert også til, at vise jer flere rum i mit hjem!

 

Skrevet af Elisabeth JG.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er vi?