Vind den mascara + eyeliner vi altid bruger!

Kom med ind i mit nye køkken!

Nu da Nderim og jeg endelig har fået lejlighed sammen igen, så synes jeg lige der skal et indlæg til! Vi har boet her i tre uger nu, og er kommet godt på plads, dog mangler der stadig en del – men køkkenet er ved at være færdigt, derfor har jeg taget lidt billeder, som jeg håber kan være inspirerende. Jeg har ikke ville ud og købe nyt, for har jo alle de nødvendige ting i forvejen, så har brugt hvad jeg har haft fra løkkegade og kolonihaven! 😀 Køkkenet er meget lille, men da det er så lyst, så gør det altså, at det virker en del større!


image image image image image image

2 kommentarer

 • withlovefromK

  Det er et mega lækkert, lyst og enkelt køkken! Det ville jeg gerne have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • NowInspiration

   Tusind tak! Det holder altid med noget lyst og enkelt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind den mascara + eyeliner vi altid bruger!