Vegan Breakfast: Chocolate Oats

Koldt vejr og tør hud: Månedens favoritter

Indlægget indeholder sponsoreret indhold


Jeg er nok ikke den eneste som kan mærke på både hud og hår, at luften er blevet koldere og mere tør – jeg kan især mærke det på hænderne og håret, det kræver naturligvis god og intensiv pleje, hvis altså man ønsker at opretholde hudens/hårets fugtbalance. Jeg renser min hud hver morgen, og hver aften (sommetider hænder det, at jeg om aftenen enten glemmer det, eller ikke orker det) – jeg skifter meget imellem hvilke produkter jeg bruger, derfor er min hudplejerutine opdateret fra sidste gang jeg skrev et indlæg lignende dette (hvilket efterhånden også er ret lang tid siden) så hermed er en opdatering på mine nuværende hud, hår og beauty-favoritter.

Nogle ting jeg altid sikrer mig mht. hudpleje er blandt andet, at alt jeg putter i ansigtet er fri for parfume, farvestoffer og parabener. Mht. hårprodukter, så går jeg ikke sådan helt vildt meget op i, at det skal være fri for parfume, nogle gange synes jeg faktisk det er dejligt, hvis mine hårprodukter dufter lidt! Dog vasker jeg også sjældent hår, så det er ikke fordi at dagligt udsætter min hovedbund for alt muligt duft.


1 Tretrins hudplejeprodukter fra Faaborg Pharma, det er som jeg ønsker uden parfume, farvestoffer og parabener. Jeg benytter lige nu deres tretrinssystem som består af en rensemousse, skintonic og hhv. nat- og dagcreme. Noget som jeg rigtig godt kan lide ved disse produkter er, at der i rensemoussen er en ansigtsbørste med som sidder fast på “flasken”, men trykker blot i toppen, og så kommer moussen direkte ud igennem børsten og klar til rens og skrub (SMART!) – og endnu federe er, at man kan tage børstehovedet at, for at rengøre det efter brug! Deres skintonic er lige så smart, der trykker man bare vatrondellen ned på flasken 1-2 gange, og så er den klar!

img_3353 img_3476


2 “Helo Creme” fra Faaborg Pharma som er en rigtig lækker fed creme til tør og ru hud, jeg bruger den alle de steder hvor min hud behøver intensiv pleje, blandt andet på hænderne!

img_3480


Vippeserum fra Divaderme – den bruger jeg hver aften efter afrensning af ansigtet, den hjælper mig med at holde mine vipper stærke og smidige! Sommetider når jeg går med make-up, så bruger jeg deres “Lash Extender”, som er en slags fibre der forlænger vipperne

img_2454


4 Shampoo, balsam og serum fra Falengreen som er uden parfume, silikone, parabener, og er miljømærket og godkendt til allergikere, selv babyer kan bruge produkterne – det siger lidt om hvor milde de er! Jeg elsker, at jeg uden bekymring for miljø eller hovedbund kan benytte shampoo og balsam i store mængder (ja, der skal store mængder til, hvis man har mit hår hahah). Der skal gode produkter til for at mit hår holder sig livligt og blødt, hvis ikke jeg bruger ordentlige produkter, så bliver det tørt og kedeligt at se og røre ved. Deres serum er jeg især vild med, håret klasker ikke sammen af det, og den giver lidt shine og fugt hvilket er præcis det jeg behøver!

img_3491 img_3493


5 Shampoo, balsam og hårkur fra Living Proof, den serie jeg bruger hedder Curl, denne serie er lavet til krøller, og det skal jeg love for jeg kan mærke. Det er noget som giver mit tørre krøllede hår rigtig meget fugtTil slut brugte jeg hårkuren (den lille lyselilla) og den var virkelig god til mit hår, jeg lod den sidde i 5-10 minutter, og har slet ikke haft behov for at smøre håret ind i olie efter badet – og det er et tegn på, at der er gods i produkterne!

img_3781 img_3782

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan Breakfast: Chocolate Oats