Karneval 2016!

København ❤️

Godaften! 😋😀

I søndags tog jeg til København, jeg skal være her i en uges tid (ville dog ønske det var længere 😔). Jeg bor i en lejlighed i NV, tæt på Nørrebrogade, her passer jeg en sød lille kitty! Læs med nederst på siden, og se hvad jeg har lavet i dag!

image image image image image image imageimage


Dagen i dag har jeg tilbragt med min veninde Astrid, som lige så lige har fået lejlighed her! Vi var ude og få en kaffe og lidt at spise, og så gik vi lidt rundt. Det startede ud med regnvejr, men klarede hurtigt op, og pludselig var der 25 grader = strandvejr ☀️😅

Vi gik rundt i næsten 5 timer, og da vi skulle hjemad besluttede jeg mig for at gå (HADER offentligt transport). Det tog mig faktisk en hel time, at komme fra K til Nørrebro, og jeg var ved at svede ihjel, men jeg fik set en del på vej hjem, og fik gået nogle hyggelige steder – så jeg kommer sikkert også til, at gå frem og tilbage alle de andre dage! Jeg kom hjem til en sød kitty som sad i vinduet og ventede 🐱 I morgen skal jeg ses med Astrid igen, for at se hendes nye lejlighed 😍

Forsat god aften til jer alle!

 

Elisabeth JG.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karneval 2016!