Opdatering på vores familiesammenføring

Nyt koncept. Køb børnetøj nu, og betal senere med børnepengene?

fullsizerender fullsizerender


Ville du ønske du kunne købe børnetøj og betale med børnepenge på en smartere måde? Så læs endelig med!

Tanken om at kunne købe de fedeste og nyeste børnekollectioner lige når de udkommer eller vintertøj til børnene nu vinteren er rundt om hjørnet, og vente med betalingen gør bare noget ved en indeni, ikke?

Jeg er ret sikker på jeg ikke er den eneste der tit skal vente med at købe tøj til børnene, til børnepengene er røget ind på kontoen, men så er det bare ofte, at det tøj man har fundet når at blive udsolgt, når pengene så endelig er røget ind på kontoen.

Dette er efter min mening den fedeste løsning for at kunne shoppe løs, og vente med betalingen, pengene bliver først trukket når børnepengene er inde på kontoen, nemlig “betal med børnepenge” det kunne simpelthen ikke blive bedre! Du kan Se listen her over de butikker der gør brug af denne betalingsmetode “betal med børnepenge” her er en række butikker, som denne betalingsmetode er tilgænglig hos:

Kids-World.dk. Houseofkids.dk Mollyogmy.dk

Blandt andet er jeg ret vildt med Kids-world.dk, de har fået de sødeste og flotteste adidas-sko til børn, som ikke skal snøres eller noget, foden skal sådan set bare direkte i, det er lige noget børn skal bruge, uden at de er løse på foden. Der er størrelser helt fra 19 og helt op til 35! De koster 499,95-549,99 kroner. De findes i en Army-grøn og i en khaki-farve, og de er super fede! Medina skal helt sikkert have nogle, så snart de hun har nu er ved at være brugt op, for lige nu bruger hun nogle hummel sko/støvler som er forholdsvis nye.

For at kunne benytte sig denne her betalingsmetode så skal man enten have dankort eller Visadankort, skulle man forsøge at gøre det med andre bankkort, så skal man bare vide, at beløbet vil blive reserveret med det samme.

Jeg synes personligt det er en skide god ide, specielt for folk som nok ikke har så mange penge at gøre med, og som kun har børnepengene til at købe børnetøj til deres baby/børn, så er der også mulighed for både at købe godt kvalitetstøj til børnene og med god samvittighed. Det er i hvertfald noget jeg har tænkt mig at benytte fremover, jeg synes det er mega fedt, fordi så er der bare ikke noget der hedder “okay, nu skal jeg så droppe det her, og det her, for så kan jeg købe en flyverdragt, noget tøj og vinter støvler til børnene” nu kan jeg faktisk både holde mine børn dejlige varme hele vinteren, og samtidigt forkæle mig selv uden at skulle have dårlig samvittighed over den ene Baresso-kaffe jeg fik mig denne måned. Derfor ville jeg vildt gerne fortælle jer om den her fede mulighed for at kunne købe børnetøj, da jeg faktisk selv synes ideen er super fed.. det giver en mulighed for at købe mærketøj hvis det er det man er til, ellers er der et stort udvalg af andet kvalitetstøj.

Af Lena Shabani

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på vores familiesammenføring