Bounty-øen Saona

Kalder alle chipselskere

Chips modtaget som gave 


d7b3476e-2247-4ce5-b482-8062e43909ce 862b0a7b-ed8a-4d6e-bc96-d1d4b718a8f3


Som mange jo ved, så har jeg en stor kærlighed til chips. Jeg har det seriøst sådan, at jeg kan spise det hver dag, flere gange om dagen. Men i længden er det bare ikke super sundt, altså, både fordi det i sig selv er en usund vare, men også fordi, at når jeg køber en pose chips, så stopper jeg ikke med at spise før den er tom, og poserne er jo ofte på 150-200 gram.

I november måned var jeg til et event med Dahl PR her i Aalborg, og der blev vi introduceret for nogle nye slags chips som hedder “Banana Joe” og som I nok kan regne ud på navnet, så er chipsene lavet af bananer, og NEJ de smager IKKE af banan. For ærligt talt bryder jeg mig ikke om de der slags klassiske bananchips, men jeg blev totalt overrasket da jeg smagte disse, for de er lige så tynde og sprøde som chips skal være, og smagen eksploderer i munden.

Jeg synes det er vigtigt, at ting man putter i munden er så naturlige som muligt, derfor er jeg glad for, at der i disse chips hverken er kunstig aroma, farvestof og konservering. Derudover er det fri for gluten og transfedt!

Man kan få chipsene i 5 forskellige smagsvarianter: Sea salt, Thai Sweet Chili, Gruyère Cheese, Hickory Barbeque, Sriracha Chili. Og mine favoritter er dem Thai Sweet Chili, og Sriracha Chili! En pose bananchips indeholder 2 bananer, af fineste kvalitet. Jeg har fået tilsendt 2 kasser af chipsene, og jeg må indrømme, at på trods af at jeg lige har været væk i 2 uger, så formåede jeg alligevel at få spist hele første kasse inden jeg tog afsted. Ups. Men de smager bare så godt! Og poserne er små, så de er nemme lige at tage med på farten, hvis man lige skulle få lyst til en snack, og på den måde spiser man ikke for mange, når poserne er så små i størrelsen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bounty-øen Saona