Bordeaux Jule Make-up Look

Jul og nytår på den Dominikanske Republik

b7fbe175-bc11-4b25-a32f-cc48b39c13e4


Det er jo ikke nogen ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er den største fan af jul. Misforstå mig ikke, jeg elsker familiehygge, julefilm- og bag. Men jeg vil meget hellere ligge på en strand somewhere hot med en kokosnød i den ene hånd, og en mojito i den anden. Sidste år holdt vi faktisk jul hjemme, men tog til Thailand til nytår. I år 2014-15 holdt vi jul og nytår på Cuba. Og jeg er spændt på at se hvad vi finder ud af næste år! Men nu først dette hihi, jeg glæder mig helt vildt, vi tager afsted i dag, dog skal vi først lige have en enkelt overnatning i København inden rejsen i morgen tidligt går videre imod Punta Cana – hvis nogle af jer nogensinde har været der, så kom med gerne med gode tips og ideer til interessante kulturelle seværdigheder. Jeg kender ikke selv så meget til den Dominikanske Republik (udover at en del af Fast and Furious er filmet der haha) men jeg kan slet ikke vente med at udforske stedet, og tage en masse smukke billeder – og jeg kommer selvfølgelig til at vlogge på turen, ingen tvivl om det! Enten bliver det to vlogs (en pr. uge) eller også en lang samlet, uanset hvad kan I gå ind og abonnere på Nowinspiration på youtube, så kan I følge med, og ellers kommer jeg naturligvis også til at opdatere bloggen her med nogle rejsedagbøger, samt instagram @elisabethjasmin med nogle skønne billeder.

Jeg vil sååå gerne ønske jer alle sammen en fantastisk jul, og et skønt nytår. Og farvel kolde Danmark, i’ll be back in 2018!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordeaux Jule Make-up Look