Interior inspo

Jeg faldt i søvn i vaskekælderen

Her er en lidt sjov historie, og dette er altså aldrig sket for mig før.

Det var i torsdags, jeg havde været tidligt oppe, og hen på eftermiddagen skulle jeg lige være barnepasser, og derefter hjem og vaske tøj. Jeg var sindssygt træt, men formåede alligevel at få slæbt hvad der svarer til tre maskiner vasketøj 9 etager ned, uden nogen pose at have det i!!! Efter jeg havde vasket tøj, skulle Nderim hente mig, så jeg ville lige ringe til ham for at fortælle hvor jeg var, og at jeg kun havde 5% strøm på. Men hans telefon var gået ud, den gik direkte på svareren, nå, jamen så måtte jeg bare satse på, at han vidste hvor jeg var. Efter jeg havde sat alt tøjet over, så satte jeg mig på en stol dernede med min telefon.. og så kan jeg ikke huske mere, udover at Nderim står og prøver at vække mig, cirka halvanden time senere tror jeg… og han nåede lige så lige, at tage min telefon, og tage nogle billeder af mig inden den gik ud, hahahahah! Han havde regnet ud, at jeg nok var dernede, da vaskekortet ikke var på sin plads i lejligheden. Jeg var virkelig forvirret da jeg vågnede hahaha, det var seriøst underligt, at man pludseligt bare kan falde i søvn, og så endda mens jeg vasker tøj et offentligt sted. Så ved man bare, at jeg har været rigtig rigtig træt, og måske skal overveje at få lidt flere timers  nattesøvn! Haha. Gad vide om der har været andre nede og vaske tøj i mellemtiden, og bare tænkt WTF hahahaha, fra nu af må han stå for alt vasketøjet, så vi ikke risikerer dette igen 😂

 

img_3658 img_3659 img_3660

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior inspo