Lortetirsdag

Jane Kønig Dinner

 

img_4760 img_4764 img_4765


Glædelig fredag alle sammen ❤

I går var jeg med Bloggers Delight til middag med Jane Kønig på Rømer i Aarhus. Det var helt vildt hyggeligt, der var god stemning, lækker mad, god vin og skønne mennesker!

Anledningen var Jane Kønigs ikoniske Love Tag, som har eksisteret siden 1989, og vi var alle så heldige, at få et gavekort på et 18 karats guld Love Tag med diamanter i, og jeg har allerede bestilt det, weee!

Efter middagen tog nogle videre ud og fik drinks, men jeg tog hjemad kl. 22, og jeg var i bil, så jeg måtte nøjes med et enkelt glas vin. Og den 50 minutters køretur hjem blev lige forlænget med 20 minutter, da der bare sneede helt vildt, og motorvejene var ikke blevet ryddet, tyyyypisk. Men dejligt at komme hjem til nogle snefri veje, hvad sker der for jeres vejr Aarhus!?!? (Regner med I har afskaffet det til næste gang jeg kommer, haha). Alt i alt var det bare en vildt hyggelig aften, men det er det nu altid når Bloggers Delight arrangerer events og fester! Og det jeg elsker mest ved det er, at man altid får nogle nye bekendtskaber når man er med til disse arrangementer <3

I dag skal jeg hygge med nogle veninder, og ordne lidt ovre i det lille hus. Og så er vinterferien desværre også ved at være ovre, men jeg har nydt den, og fået lave en masse spændende ting, så den er blevet fuldt udnyttet! Håber I får en god weekend ☺️

 

af Elisabeth Jasmin 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lortetirsdag