Crazy rainy Thailand

Jagten efter et navn til baby??

Hvad skal baby hedde?

img_2527

– Det blev et lidt forsinket indlæg fordi jeg har haft en masse at se til og haft gæster om aftenen lige siden sidste indlæg hver dag til ret sent, så har jeg faktisk bare ammet og røget direkte i seng! Men nu er det klar og i kan læse med på jagten efter navnet til babyyyy!

Ja hvis i spørger mig så har jeg vidst det fra inden jeg blev gravid haha ! Men min mand er typen der ikke vil tage en beslutning før tid.. så jeg har skullet være så tålmodig med ham! For hver gang jeg har spurgt ham har han svaret “vi ser på det til den tid” -.- ??

Fra vi blev enige i at nu var tiden inde til En nr to har jeg ledt efter navne både til piger og til drenge, men jeg fandt faktisk hurtigt et drenge navn pige navn fandt jeg aldrig haha men det passer nu meget godt.. Men jeg fandt navnet Jasin/yasin og jeg ELSKER det navn! Jeg synes simpelthen det er sååå flot og havde faktisk regnet med han skulle hedde det. Elisabeth, Medina og min bror Alzen gik og kaldte ham for det mens han var i maven, lige indtil det ikke var det han skulle hedde 😂! Mig og min mand havde aftalt han måtte bestemme hvad han skulle hedde nu når jeg havde bestemt Medinas navn… men sådan blev det ikke til alligevel, for jeg valgte at give ham to valgmuligheder alligevel og ingen andre navne måtte han nævne eller vælge 🙈 Nå men min mands far hed Emin og han var lidt i tvivl om han skulle heddet det eller Jasin som jeg så gerne ville have han skulle hedde!! Han sagde faktisk to dage inden han kom at det blev jasin han skulle hedde, men så ombestemte han sig og det er også helt fint med mig.

Jeg kan nu godt lide navnet Emin og fordi min mands far hed det og han så gerne ville have det skulle være det navn så blev det altså Emin! Jeg synes det er smukt og det har været i deres familie i 100 år, så det blev det navn og det passer mig fint vi holder ved og fører det videre 👏🏽 jeg gik mere efter et navn der kunne siges/bruges både i DK og i Kosovo og Emin kan siges af alle og skrives som det siges, nemmere kunne det heller ikke være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazy rainy Thailand