Lenas uge #1

“Indrøm nu bare, at du havde glemt min fødselsdag”

Som følge af indlægget i går, så vil jeg lige fortælle jer om min dag i går. Lad mig bare sige, at jeg blev virkelig overrasket.

Det startede om morgenen, jeg stod op og skulle ud af døren. Vi havde slet ikke snakket om min fødselsdag, eller planlagt noget specielt, så jeg havde bare regnet med jeg skulle hjem og slappe af! Haha.

Jeg var overbevist om, at Nderim havde glemt min fødselsdag, for han sagde ikke noget om morgenen da jeg smuttede, og min mor sagde, at der altså ikke var noget særligt planlagt, i og med min mor også er syg for tiden efter hun er kommet hjem fra Indien. Men det havde jeg det helt fint med, jeg kan bedst lide en stille og rolig fødselsdag uden alt for meget hurlumhej.

I løbet af morgenen og formiddagen så vrimelde der med fødsesldagshilsner på Facebook som altid – men ikke noget fra min kæreste! Pludselig omkring kl 11.00 så skrev han en tillykkebesked til mig, og jeg var så sikker på, at han havde glemt det, men skyndt sig at skrive en besked til mig med det samme han så alt det på Facebook.

Han skrev en rigtig sød besked, og jeg svarede igen, og så skrev jeg efterfølgende “men indrøm lige, at du har glemt jeg har fødselsdag i dag skat hahaha” og han svarede “nej selvfølgelig ikke…. osv osv.” Jeg tænkte bare jaja han har glemt det, men pyt skidt, han er lige så glemsom som sin søster hahahaha.

Da jeg kom hjem, og skulle til at køre ind i indkørslen, så stor der bare en knaldgul bil med kæmpe rød sløjfe på, og så kom de alle ud og står og filmer mig! Jeg var så meget i chok, og så mundlam, at jeg slet ikke kunne sige noget!!! Og da jeg kom ind, så hang der 21 gaver fra loftet og ned, allesammen noget min mor havde købt fra Indien til mig, jeg fik blandt andet 3 par virkelig flotte guldøreringe, og en masse andre spændende ting, blandt andet noget henna som Lena og jeg snart skal prøve at lege lidt med. Ogggg, som om det ikke var nok med 21 gaver + en bil fra min storebror, så fik jeg til sidst en diamantring af Nderim, med kvittering som bevis på, at han havde købt den INDEN min fødselsdag, så han havde altså ikke glemt mig hahahahaha. Puha, jeg synes det er så sødt af dem, at have gjort så meget ud af det, og at de har brugt en masse tid på det! Jeg havde på ingen måde set det komme. Jeg var så overrasket.

Man må sige, at det gør op for, at jeg fik en voksdug til 50 kroner i 18-årsgave 😂


img_7810 img_7812 img_7836 img_7854

Elisabeth Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenas uge #1