De "ikke så opstillede, opstillede billeder"

I wish for…

1// Moroccanoil 269,-   2// M2 Lash Serum 699,-   3// Clean “skin” 199,-   4// Bobbi Brown Blush 149,-   6// Milkshake 59,-   7// Elizabeth Arden 189,-  8// Nuxe Oil 129,- 


dias1


Her er lidt lækre ting fra Luxplus som jeg ønsker mig. Denne side er en af min yndlings at købe beauty-produkter på, da priserne altså bare er presset helt i bund, altså… 199,- for Clean “Skin” parfumen? Det jo for vildt billigt, og det ka’ vi jo godt lide! Dette er alle sammen nogle produkter jeg har prøvet før, og som jeg elsker, pånær Bobbi Brown Blush’en, den har jeg aldrig før prøvet, men kunne godt tænke mig at teste den, da jeg lige nu bruger en rigtig dårlig en fra ELF, og har kun hørt godt om Bobbi Brown, så why not?! Jeg skal i hvert fald have købt sættet fra Elizabeth Arden, jeg har nemlig lige så lige brugt det sidste af min læbepomade derfra op, og her i denne æske får man tre ting, for kun 189,- man får nemlig også to cremer med, win win!

 

Indeholder affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De "ikke så opstillede, opstillede billeder"