Ugens dessert #albansk specialitet

Hvorfor blogger jeg?

img_0152


Jeg tænkte det var tid til et indlæg omhandlende netop dette “hvorfor blogger jeg?” 

Jeg kan huske, at jeg længe, faktisk flere år havde drømme om at starte en blog – hvorfor blev det så først for halvandet år siden? Godt spørgsmål.. Der var vel bare rigtig mange andre ting, som distraherede mig, og opslugte min tid og energi. Nu har jeg startet bloggen, og jeg er næsten lykkelig for det, den er mit frirum, mit personlige space, mit kreative hjørne, og den bedste fritidsaktivitet jeg kan tænke på!

Hvorfor hedder bloggen “Nowinspiration?” øhm ja, godt spørgsmål. Da Lena og jeg sad og skulle finde navn til bloggen var vi nærmest blanke, vi vidste kun én ting, og det var, at den i hvert fald ikke skulle hedde noget med vores navne, da valgte at stræbe efter en lidt mere original titel, ja, navne er ganske vist meget origniale, men de fleste blogs navne er navnet på indehaveren – og vi ville gerne derudover. Tro det eller ej, men vi googlede “find navn til blog”, og så kom der en generator op, og deri kunne man indtaste ord som bloggen indebærer, så deri skrev vi “inspiration”, og det første navn der kom frem var “nowinspiration”, og så kiggede vi på hinanden og tænkte, “that’s it”. Dog har vi siden hen været meget frem og tilbage om hvorvidt vi skulle ændre det, da det ikke rigtigt var tænkt igennem, men nu synes vi egentligt, at det er meget orignialt, og historien bag det er også ret sjov.

Jeg synes stadig det er ret underligt at sige, at jeg er blogger. Ganske vist er jeg stadig ny blogger, og derfor ikke en kendt en af slagsen. Men ja, mit formål er da at blive en mere anerkendt blogger og influencer, jo flere mennesker jeg kan nå ud til, jo større bliver min stemme. For mig handler blogging ikke kun om hårprodukter og make-up (selvom det også er en stor del af det), men for mig er det som holder mig kørende, at jeg via dette domæne kan række ud til folk, og sprede mit ord. Jeg kan som I ved, godt lide at dele opskrifter, skønheds – og indretningstips osv., og på den måde inspirere folk. Men det jeg elsker allermest, er når jeg har noget på hjertet omhandlende noget større end førnævnte. Jeg ved godt, at det også er de indlæg som der sjældnest bliver offentliggjort nogle af, men altså, det er jo ikke lige hver eneste dag, man har noget at sige til verdenssituationen, eller jo måske, men en del af blogging er også at tage sig tid til at skrive, til at formulere, og eventuelt formidle. Jeg mener personligt (tror ikke jeg er alene om den tanke) at man tydeligt kan se på et indlæg, om der er lagt tid og energi i det, eller om det er noget hurtigt halløj som der er brugt maks 10 minutter på. Derfor er det vigtigt for mig, at folk kan se, at mine indlæg er velovervejede og interessante at læse….

…. Hvilket også bringer mig til, at jeg vil være vildt glad, hvis nogle af jer kunne tænke jer, at hjælpe mig/os med fremtidige indlæg, det er jo jer der læser med, og dermed ved hvad I kan lide at læse, og finder spændende. Så hvis I har nogle ideer, så vil vi være mere end glade for at tage dem ind!

Så for at opsummere dette indlæg, så er bloggen mere end bare en blog, det er mit kreative rum, og min måde at ytre mig om bestemte emner, både store og små på. Det er derudover et sted jeg dyrke min interesse for fotografering, i og med jeg kan dele mine billeder med jer (samt på instagram), så at blogge er virkelig noget jeg elsker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens dessert #albansk specialitet