Barselslivet #7

Hvilke indlæg giver flest sidevisninger?

img_8240


Nu har vi efterhånden blogget i noget tid, og derfor har vi også meget mere kendskab til hvilke indlæg der giver mest trafik til vores blog, altså hvilke indlæg som får flest sidevisninger – vi har over tiden skabt os lidt erfaring på det punkt. Nu handler det jo for os ikke om at få masser af sidevisninger, vi får heller ikke penge pr. gang der bliver klikket ind på vores blog (det som vi får penge for, er reklamer, affiliate-links og sponsorerede indlæg). Nå, men vi kan i hvert fald se en tydelig forskel på sidevisninger alt efter hvilket indlæg vi har skrevet, jeg har lavet en lille oversigt, hvori I kan se hvilke indlæg I åbenbart bedst kan lide!

Opskrifter, mad osv.: Hvis der er nogle flotte og indbydende billeder af maden, eller hvis det er veganske og vegetariske opskrifter, så kan der godt være en god omgang besøgende på bloggen!

Tøj, make-up og mode: Dette er nok det som I klikker mindst på MED MINDRE, og det lyder altså lidt mærkeligt, men med mindre der er et billede af os i linket som vi har postet på FB eller instagram, så er folk åbenbart mere tilbøjelige til at klikke ind på det.

Børn og barsel: Disse er der mange sidevisninger på – det kan have noget at gøre med, at der er søde billeder af børnene, det kan være, at vi har mange mødre eller mødre “to be” som læser med derude, og som godt kan lide at få en tip eller to. Dette er naturligvis kun Lena som står for den slags indlæg. HER kan I læse alle indlæg i kategorien “barsel.”

Politisk relaterede indlæg: Nu er det ikke fordi dette er noget vi gør os i, men engang postede vi et indlæg om noget med dyrevelfærd og dyreforsøg hvori vi ytrede vores personlige mening derom, og ikke nok med at der kom cirka 15.000 sidevisninger på én enkelt dag, så kom der også mange flere kommentarer end hvad vi nogensinde kunne nå at svare på – både folk som elskede, støttede op om, og delte indlægget, men også folk som syntes, at vores standpunkt var helt hen i vejret – det var virkelig til at få sved på panden af! Måske der kommer flere af disse, hvem ved?

Personlige indlæg: HER HAR VI VINDEREN. Lad mig lige sige noget……. Vores læsere kan rigtig gode lide at snage! Uanset om det er familie, forhold, venner, personlige tanker, u name it, så er I der på nul komma dut, og sidevisninger topper for måneden HVER gang vi udgiver noget personligt, og det er faktisk vældig sjovt at se!
For eksempel: “Alene med to børn”, “udvist fra Danmark” og “about relationships”
 

Antal af sidevisninger på vores domæne afhænger selvfølgelig også af tidspunktet vi lægger det ud på, samt hvor mange steder vi reklamerer/annoncerer, at der er nyt indlæg. Men der er en tydelig forskel i visninger, alt efter hvad vores indlæg omhandler!

Hvis der er nogle bestemte indlæg som I godt kunne tænke jer, at vi skrev om, så sig endelig til, vi er åbne overfor næsten alt! ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #7