Hvem kender hvem bedst?

Hudplejefavoritter

img_8251img_8252img_8253


At rense hud er helt alvorligt noget af det vigtigste jeg foretager mig, inden jeg går i seng. Jeg kan ikke sove, hvis jeg ikke har fået det gjort – jeg har tendens til at udvikle stafylokokker i ansigtet, derfor er det vigtigt for mig altid at holde ansigtet rent.

Jeg renser mit ansigt både morgen og aften, og derefter påfører jeg altid en god dag – eller natcreme. Men har aldrig rigtig prøvet noget ansigtpleje hvor jeg sådan virkelig har syntes, at de har været fantastiske, og gjort noget rigtig lækkert ved min hud. Så jeg gik i gang med at prøve en masse forskelligt, og det har været rigtig spændende, jeg har i hvert fald fundet mig nogle klare favoritter.

Jeg er kommet frem til nogle helt klare favoritter:

  1. Abrikoskerneolie fra Xellence – jeg har aldrig nogensinde prøvet så lækker en ansigtsolie, den formår at efterlade mit ansigt lækkert og blødt, og slet ikke fedtet på trods af, at det er 100% ren kerneolie. Og udover det, så elsker jeg bare, at den kan bruge til hele kroppen, og endda også som make-up fjerner. Jeg er virkelig imponeret over den, den ligger på førstepladsen over ansigtsolier, og den er blevet en del af min daglige hudplejerutine, sammen med nedenstående ansigtscreme!
  2. Ansigtscreme fra Xellence “Harmony Hydro Balance” denne creme bruger jeg efter jeg har brugt abrikoskerneolien, den er prikken over i’et, og den gør min hud så lækker og fugtig, at det halve kunne være nok! Jeg ELSKER den altså!
  3. Glowstar peeling foam fra Starskin, det er en slags ansigtspeel/maske som kommer i et brev med handske, det kan bruges 3 gange, men jeg kører på 4. gang nu, og det er VIRKELIG noget der sparker røv, helt seriøst, den fjerner ALT, døde hudceller, tør hud, fine linjer og jeg ved ikke hvad, man står tilbage med babyhud efter brug af den. Jeg fik den i denne måneds Goodiebox. Og jeg er så vildt glad for, at jeg har fået øjnene op for det mærke, jeg får lyst til også at prøve alt andet de har lavet!
  4. Karmameju Love Face mist er en ansigtsspray med hyaluronsyre, økologisk aloe vera og rose – jeg bruger den lyserøde, som er til tør hud, men den fås også til kombineret eller følsom hud. Jeg bruger den inden og efter make-up, og også bare i løbet af dagen, hvis ansigtet har brug for lidt fugt. Jeg kan ikke rigtigt beskrive hvad den gør, men den giver virkelig ansigtet den flotteste glød, den er indtil videre en af de bedste face mists jeg har prøvet!Jeg håber at I eventuelt blev inspireret til selv at prøve nogle af disse lækre ting, og hvis I har nogle favoritter som I synes er værd at prøve, så skriv gerne en kommentar!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem kender hvem bedst?