Dome of the Rock - Al aqsa

Hotel Viking Spa | Spar op til 50%

Hotel Viking | Reklame


Lena og jeg var i fredags i Sæby, for at nyde den dejligste spa-dag, i rolige og behagelige omgivelser. Vi benyttede os af det tilbud som hedder spabrunch for 2. Det er et tilbud der giver fri adgang til spa- og wellnessområdet, og som inkluderer en lækker frisklavet brunch, som man kan sidde og nyde i sin badekåbe (what’s not to like?). Vi havde den skønneste dag, og vi kom hjem som to trætte, afslappede og glade piger.Brunchen nød vi i den hyggelige cafe med udsigt til spa-området. Der var varm kaffe, og hyggelig musik, og man kunne rent faktisk høre sine egne tanker. Det var enormt dejligt, da hverdagen for Lena især er ret kaotisk. Generelt har alle mennesker en gang imellem brug for at koble af. Dette var lige stedet til det!Vi sad og nød vores kaffe og brunch i godt halvanden time, og derefter tog vi op på taget i saltvandsbassinet og det varme boblebad. Vi sad der til solnedgangen, og det var helt fantastisk.Vi har været så heldige, at få lov til at give alle jer adgang til de vilde Black Friday tilbud som Hotel Viking har… Allerede i dag! Det vil altså sige, at der kun er adgang til tilbuddene igennem dette link, og linket nederst i indlægget.

For eksempel koster en spabrunch for to, eller spa og burger kun 395 kroner. Man kan også få et helt ophold med spa og overnatning for kun 711 kroner. Der er virkelig mange lækre sammensatte “pakker”, jeg er sikker på, at der er noget for enhver smag.

Så hvis man er ude efter en speciel julegave til sin kæreste, mand, veninde eller ven, så er en spa-dag eller et ophold efter min mening en helt fantastisk gave. Jeg ville selv blive helt vildt glad, hvis det var mig der fik sådan en oplevelse som gave. I kan tjekke deres udvalg og tilbud af spa- og wellnessophold ud lige her!

Tilbuddene gælder helt indtil til fredag d. 24 november kl 24.00

Se vores VLOG fra vores dag her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dome of the Rock - Al aqsa