Barselslivet #2

Homemade “hot-oil” hair treatment

img_6687 img_6804


Noget af det jeg gør for at holde mit hår sundt, er at bruge en speciel oliekur 1 gang om ugen. Dette er min hjemmelavede opskrift på en hårkur som er helt fantastisk!

Jeg bruger den cirka 1 gang om ugen, og den hjælper rigtig meget. Jeg har meget tørt hår pga. mine krøller, men når jeg bruger den her kur så ofte, så gør det virkelig en stor forskel. Udover blødere hår, så får jeg også en sundere hovedbund og mere effektiv hårvækst.

Opskriften på den er faktisk utrolig simpel.

Du skal bruge:

1 stor spiseskefuld øko kokosolie
1 spiseskefuld øko olivenolie
1 spiseskefuld økologisk honning 

Rør alle ingredienserne sammen, opvarm dem derefter i mikroovnen i nogle sekunder indtil det hele er smeltet sammen – når olien er tilpas varm/lunken, så begynd at masser det ind i hovedbunden, helt fra rod til spids. Mængden af ingredienser varierer lidt efter hårlængde, tykkelse osv., men jeg plejer at tage en spiskeske af hver ting!

Derefter sidder du med det i håret i mindst 30 minutter (jeg plejer at sætte håret op) ellers sov med det natten over med et håndklæde på puden, så håret får suget alt fugten i de gode olier til sig. Når det skal vaskes ud, så put shampoo i hele håret før du gør håret vådt, og efter du har skyllet det ud, så giver du en omgang shampoo ekstra, og så ellers balsam og evt. hårkur!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #2