Min plakatshop er live!

H&M Conscious favoritter

Indlægget indeholder reklamelinks


1: HERE // 2: HERE // 3: HERE


4: HERE // 5: HERE // 6: HERE


7: HERE // 8: HERE // 9: HERE

I dag har H&M lanceret deres nye conscious-kollektion, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste som er fuldstændig forelsket i fine items. Jeg synes det er fantastisk, at kollektionen er fremstillet af bæredygtige materialer. Det gør bestemt heller ikke noget, at de udover at være totalt smukke også er budgetvenlige. Jeg kan nok ikke dy mig for at bestille et af de fine sæt hjem. Det eneste problem er bare, at jeg ikke kan bestemme mig for hvilket!

Hvad ville du vælge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min plakatshop er live!