Ugens dessert #2 i køkkenet med Medina

Hjemmelavet vegansk chokolade

img_2495 img_2496


Min mor og jeg prøvede i forgårs at lave vores egen veganske chokolade, og jeg må sige, at det var overraskende lækkert! Opskriften er vildt simpel, og det smager bedre end det meste mørke chokolade man kan købe i supermarkeder, derudover er det 100% vegansk, hvilket der efter min mening gør det hele meget bedre! Alle ingredienserne jeg har brugt er økologiske, men det er jo ikke et krav.

Ingredienser:
100 gram raw kakaopulver
70 gram kokosolie (hellere kakaosmør, hvis du har det)
4 spsk. sirup
1 tsk. vaniljesukker
70 gram hasselnødder eller mandler
lidt salt

Fremgangsmåde:
Nødderne hakkes groft så de er klar. Smelt kokosolien/kakaosmørret i en gryde, tilsæt alle ingredienserne og rør godt sammen!

Put det hele i en form, størrelsen er ligemeget, opbevar det i fryseren i 10 minutter, skær det derefter ud i nogle fine stykker. Chokoladen skal opbevares i køleskabet bagefter så det ikke smelter. (Jeg tænker, at et godt tip vil være at lave det med kakaosmør i stedet for kokosolie, hvis altså man har det, det smelter nemlig ikke ved stuetemperatur som kokosolie). Jeg håber I kan bruge opskriften, jeg kan i hvert fald varmt anbefale det!

Hvis du ikke har kakaosmør, og godt kunne tænke dig at prøve det, så kan det blandt andet købes lige her til 54,- 

Andre veganske dessertopskrifter:
Vegansk chokomousse
Raw snickers cake 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens dessert #2 i køkkenet med Medina