Barselslivet #1

Goodiebox + make-up tutorial

img_6434snapseedsnapseedfullsizerender


(Lena) Jeg har endelig fået min goodieboks med de BEDSTE ting i! Faktisk fik jeg den i sidste uge, men fordi jeg er alene med to børn nu (længere historie) så har jeg ikke kunnet hente den før i går, så vi er lidt sent på den, men som man siger bedre sent end aldrig, haha!

Jeg fik en sleek palette med de fedeste farver i, og en af farverne deri er en som jeg har ledt rigtig længe efter, det er sådan en lidt orange farve som jeg vil bruge som en baggrundsfarve i creasen, i kan se med på videoen længere nede hvordan jeg har brugt den. Jeg fik også en fin lækker creme med i som skinner rigtig meget, som man kan bruge som en highlighter (ses også i videoen) og det er bestemt et produkt jeg vil benytte fremover. Til paletten fik jeg også en pensel som jeg faktisk er rigtig glad for. Derudover var der også Hevi sugaring og unani derom defense Face mask, hvilket jeg glæder mig til at prøve, jeg skal nok få skrevet et indlæg om dem når jeg har fået taget dem i brug. Videoen er lidt grænseoverskridende, fordi jeg ikke er vant til at lave videoer 😀 men jo flere jo bedre bliver vi. Jeg håber i hvert fald I kan bruge det til noget.

Angående Goodieboxen så har mig og Elisabeth snakket længe om at få det bestilt, og nu har jeg endelig fået bestilt og fået den, hvilket jeg er rigtig glad for! Hvis I der ude skulle få lyst til at bestille, eller overvejer det, så er der link lige HER. Jeg kan bestemt anbefale den! Den lille creme/highlighter jeg snakkede om længere oppe, er på størrelse med en læbepomade og den slene står til 200,- så at man giver 169kr ink. Fragt for alle de lækre ting så kan altså virkelig godt betale sig. Også er det bare det fedeste at man ikke ved hvad man skal forvente i den, jeg elsker overraskelser!! 😀

Kig videoen her, og husk at ændr kvaliteten!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #1