Lette og farverige sommerkjoler

Goodiebox | Hi and Bye

Reklame for Goodiebox. Indlægget indeholder reklamelinksJeg har endelig fået hentet den seneste Goodiebox hjem. OG jeg har som altid glædet mig rigtig meget til at se indholdet! Denne gang indeholder boksen hele 8 skønne produkter til en værdi af 582,- hvoraf 4 af produkterne er fullsize.

Jeg har allerede prøvet de små næsestrips til porerne, og har ærligt talt aldrig vidst, at jeg havde så mange porer i næsen, som da jeg rev strippen af! Den er virkelig effektiv! Mærket Bioré har jeg aldrig før hørt om, men mon ikke jeg kommer til at købe dem igen, når denne pakke er tom!

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve Mascaraen fra Løwén, da den jo har vundet en DBA, og derfor må være award’en værdig.


Boksen indeholder:

ZIAJA Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste (Fullsize)

CLEAN Lovegrass Eau de Parfum

ILSE JACOBSEN Body Shampoo

ILSE JACOBSEN Sea Buckthorn Body Lotion

PAESE Diamond Eyeshadow (Fullsize)

BIORÉ Cheetah Deep Cleansing Pore Strips (Fullsize)

GARNIER Micellar Cleansing Water

LØWÉN Beyond – Volume & Curl Mascara (Fullsize)


Har du lyst til at prøve Goodiebox så kan du se mere her 

2 kommentarer

 • Lækre produkter! Jeg har netop købt Garniers cleansing water, og jeg glæder mig til at prøve den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg tror virkelig også, at den er god! Cleansing waters er bare et must <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lette og farverige sommerkjoler