Smoothie bowl med chokoladesmag

Goodiebox – girls night in

Sponsoreret af Goodiebox.dk – indeholder affiliate links


img_2598 img_2600 img_2603


Jeg har endelig modtaget en Goodiebox igen, og det har jeg savnet! Temaet for denne måneds box er girls night in, hvilket er et skønt tema! Hvem elsker ikke en hyggelig aften hjemme med veninderne med ansigtsmasker og hygge? Det skal jeg i hvert fald have i aften med mine!

Produkterne i boksen denne måned består alt sammen af produkter og mærker jeg aldrig før har prøvet, hvilket jo er et kæmpe plus, da jeg elsker at opdage nye lækre brands!

Boksen indeholder en fodfil fra Praha, en BB-cream fra Balance me, en hand-mask fra Iroha, en blemish wand til at fjerne hudorme og urenheder, en body soufflé fra Human+Kind og til slut et lækkert ansigtsprodukt fra Ling, som kan bruges efter rens af ansigt, og inden påføring af creme – jeg tænker, at den er god til huden efter man har brugt dermaroller, da den indeholder hyaluronsyre som jo er det aller bedste og mest fugtgivende for huden!

Lige nu glæder jeg mig meget til at prøve håndmasken, da jeg har så tør hud på hænderne for tiden, mon ikke den kan redde dem så!

Denne måneds boks har en værdi på hele 580,- (weeee) og selve medlemskabet koster 169,- pr. måned inklusive fragt! Hvis I overvejer at prøve Goodiebox, så kan I bestille her.

Fortsat god fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie bowl med chokoladesmag