Så har vi endnu en student!

“Gør klar” video!

Hermed den første “get ready” video 🙂

Jeg ville lige vise, hvad jeg tager på af make-up, når jeg endelig gør det. Jeg synes, at et full face make-up look kræver vildt mange forskellige ting, men synes alligevel det blev et naturligt resultat, og ikke for overdrevet. Jeg er ikke specielt god til det der med flydende eyeliner, og smokey eyes, jeg vil helt vildt gerne, men er bare ikke så dygtig til at lægge det på, og føler ikke rigtigt jeg kan bære det, hahaha, måske er det fordi, at man ikke er vant til at se sig selv med meget make-up på. Men anyways, her i denne video viser jeg kort jeg normalt gør, når jeg skal lægge en god make-up!

Fremover vil vi gerne lave flere videoer, og også flere hvori vi snakker – modsat denne, hvor der bare kører musik i baggrunden.

Husk, at trykke HD!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har vi endnu en student!