5 måder at opnå den helt rigtige sommerglød på!

Gode ting at huske til Karneval!

Så, nu nærmer vi os Nordeuropas største karneval her i Aalborg 😀 I den forbindelse har jeg lige samlet lidt gode huskeråd, som kan gå hen og blive nyttige på lørdag! Læs med nederst på siden!

Her er lige lidt gamle karnevalsbilleder:

image image image image image

Godt reminders til karneval:

Husk en god solid morgenmad! Vigtigt så du ikke går kold før 12 (altså kl. 12 om middagen!)

Hav en flaske vand med ved siden af de andre sjove sager, så dehydrerer du ikke, især vigtigt hvis solen skinner og man er all sweaty

Hvis man er pige – så hav praktisk tøj på mht., når man skal tisse – det er ikke ligefrem smart at have en buksedragt på.. Nederdele og kjoler er praktiske!

Husk at have noget med at have din mobil i, hvis den skal være i en lomme, så skal lommen kunne lukkes, det klogeste vil nok være, at lade mobilen ligge hjemme!

Her kommer en meget vigtigt en – PRAKTISK FODTØJ… Hvert år har mine fødder været fuldstændigt smadrede efter karneval, enten fordi jeg har gået rundt i ballerinaer eller små converse, men i år tager jeg mine Reebok Classic på (som er vildt behagelige) så bliver fusserne passet godt på.

Husk at holde sammen og vente på hinanden, der er simpelthen ikke noget værre end at blive væk fra hinanden på karneval, for kun 2/10 gange finder man hinanden igen, haha. Og hvis mobilen løber tør (hvilket den altid gør), så har man SLET ingen chance 😂

Hvis man ikke har lyst til at give en formue for en sandwich eller hotdog i Kildeparken, så kan man eventuelt selv tage noget let med, det plejer vi at gøre – bare en bolle eller noget lignende!

 

Sidst men ikke mindst, pas godt på hinanden! 😋☀️🎉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 måder at opnå den helt rigtige sommerglød på!