Septemberstemning

GÆT KØNNET UDFRA BILLEDET!

Inden du læser, så prøv at skroll ned, og se billedet først, og kig, om du kan se hvilket køn babyen er….!

Det startede med, at Elisabeth og jeg var til jordemoder, og alt imens vi sad derinde kom vi til at snakke om babyens køn, og jordemoderen fortalte så, at der var en scanningsklinik en etage højere i samme bygning… Så vi stod og snakkede lidt frem og tilbage, og på trods af, at vi havde ret travlt den dag, så endte vi faktisk med at tage derop for at høre hvad en kønsscanning kostede, og det viste sig faktisk at den kun kostede 500,- så jeg fik den lavet, og som i nok kan se så venter jeg mig en DRENG!

Nu hvor jeg ved jeg, at jeg venter mig en dreng, så er jeg færdig! Haha – jeg skal ikke have flere, to er lige tilpas og så dejligt med en af hver!… Jeg håber manden er enig 😀

Vi glæder os utrolig meget, og Medina er så spændt! Hun spørger hele tiden hvornår baby kommer, men jeg har termin den 23. December så har jeg fortalt hende, at når der kommer sne, så kommer babyen, så hun glæder sig helt vildt!


14384195_10210479642855732_1680239332_n


Citat Lena: “hvad skal jeg skrive til billedet Medina?”

Citat Medina: “babyhovede og baby tissemand”

Elisabeth Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septemberstemning