Nem og lækker tilberedning af kyllingefilet

Fyldige bryn & lange vipper

img_6133 img_6134 img_6135 img_6136 img_6147


Jeg modtog i torsdags disse to sera fra M2 Beaute i sommerudgave! For det første så elsker jeg at komme hjem til uventede pakker, det er ALTID så spændende, og da jeg så, at det var vippe – og brynserum fra M2 så blev jeg MEGA excited. I denne limited sommerudgave følger der også en øjenvippebukker, samt øjenbrynssaks med hvilket jeg blev mega glad for, da jeg faktisk bare plejer at klippe mine bryn med en almindelig lille saks – upsi.

Jeg har rent faktisk gået i noget tid og tænkt, at jeg snart ville købe deres øjenvippeserum for at give mine vipper et ordentligt boost, så det kan blive fine og lange. Derudover, så er mine bryn generelt bare træls at have med at gøre, især fordi det højre bryn har et hak nederst hvor hårene bare IKKE vil vokse ud (I kan sikkert se det på nogle af mine billeder hvis I kigger efter). Jeg er helt sikker på, at det er kommet af den tid, hvor jeg plukkede mine bryn til streger flere år i træk, det vil jo resultere i, at nogle af hårsækkene giver op. Jeg plejer faktisk ikke rigtigt at gøre noget ud af mine bryn, og tro det eller ej, jeg plukker dem sjældent – og så er det kun et enkelt hår eller to. Igen, det må være fordi, at mange af hårsækkene har givet op, eftersom jeg har mishandlet dem i flere år. Dagen i dag ville jeg ønske, at jeg aldrig nogensinde havde rørt ved mine bryn. Tror ikke jeg er alene om den tanke, haha. Men nu er jeg altså glad og mega spændt på at komme i gang med øjenbrynsserum, ikke kun i det lille hak jeg har, men også langs brynene for at fylde nogle af hullerne ud. Det kan være jeg laver et opfølgende indlæg efter mange ugers brug?

Det fede ved disse to Summer Editions er som sagt, at der følger et lille værktøj med til hver serum – dem kommer jeg med 100% sikkerhed til at gøre brug af! Så hvis I tænker, at I skal have prøvet enten den ene eller den anden, så er det med at købe den imens de stadig har limited editions, da der jo følger disse to gode værktøjer med til en samlet værdi af 600,-.

Fortsat god og solrig lørdag til jer alle sammen – Elisabeth.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker tilberedning af kyllingefilet