Veganske Brunchpandekager

Frokosttip: Sweet potato Avocado Cups

Vegan frokost sweet potatoVegansk frokost


Sweet potato og avocado I hjertesalat

Jeg tænkte at jeg lige ville dele et rigtig nemt og lækkert bud på en sund frokost. Jeg lavede det i går, og jeg improviserede egentligt bare, men det viste sig, at være en succes! Det bedste ved det er næsten, at det ingen tid tager at tilberede. Okay, måske lige sweet potatoes, som jo skal have lidt tid i ovnen – men de passer sig selv, og så man man forberede resten i mellemtiden.

Sådan gør du:

Tag 1 sweet potato og skræl den, og skær den ud i tern. Placer dem på en bageplade med bagepapir samt lidt planteolie på. Sæt dem i forvarmet ovn på 180 grader i cirka 25-30 minutter, eller bare indtil de er bløde/gennembagte.

Tag dit hjertesalat og skyl det, pluk bladene af, og placer dem på en tallerken eller et fad. Når dine sweet potatoes er færdige, så kan du eventuelt krydre dem med lidt chili, og derefter placerer du dem i salatkopperne sammen med avocadoen som også er skåret i tern. Og voila! Et stk nem og lækker frokost. Jeg elsker at man kan spise så sundt og så clean, og at det så samtidigt smager helt fantastisk!

Tip: du kan også tilsætte ovnbagte krydrede kikærter, eller noget helt andet – med sådan en opskrift her, så er det kun fantasien som sætter grænser!

Se flere af mine veganske opskrifter her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske Brunchpandekager