Sund chokomousse uden sukker

For the love of jewelry

 

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER


dias1


Her er lidt lækkert smykkeinspiration, jeg elsker de her 6 pieces, så ville bare lige dele dem med jer. Disse er faktisk alle sammen fra Jane Kønig, men det er altså fordi jeg er vild med næsten alt hvad hun laver! Jeg elsker især de nye “Love Tag”-ringe, jeg er næsten nødt til at have mig en på et tidspunkt.

Jeg plejer faktisk slet ikke at være til sølvsmykker, eller rhodineret sølv, jeg har ALTID kun brugt guld. Men efter jeg fik den fine perlering i rhodineret sølv (nummer 2) i julegave fra dem, så har jeg virkelig fået øjnene op for andet end guld, og fletringen i rhodineret sølv er også viiiildt lækker… de er alle på the “to buy”-list!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund chokomousse uden sukker